Majica - Three Stars

Nedelja, 14. oktober 2012

Gre za unikatne majice visoke kakovosti. Design je delo članov društva Korenjak. Moška majica je v modri barvi, ženska pa v črni barvi. Velikost majic je od 8 let pa do številke XXL. Cena majice je 10,00 eur.

Majica - Three Stars

Pulover - Three Stars

Nedelja, 14. oktober 2012

Gre za unikatni pulover visoke kakovosti - Slazenger. Design je delo članov društva Korenjak. Puloverji so na voljo v več barvah: Črni, temno modri, vijolčni ali umazno beli. Velikost ženskih puloverjev je od XS - L, moških pa od S - XXL. Cena puloverja je 50,00 eur.

Hlače - Korenjak Man

Nedelja, 14. oktober 2012

Gre za kopijo hlač "La Mano" - Saleva. Hlače so izdelane iz bombažnega materiala, design pa je delo članov društva Korenjak. Hlače niso na zalogi in jih je potrebno naročiti. Hlače so v različnih barvah - po želji posameznika. Velikost se prilagodi stranki. Cena hlač je 55,00 eur.

Hlače Korenjak Woman

Nedelja, 14. oktober 2012

Gre za kopijo hlač - E9. Hlače so izdelane iz bombažnega materiala, design pa je delo članov društva Korenjak. Hlače niso na zalogi in jih je potrebno naročiti. Hlače so v različnih barvah - po želji posameznika. Velikost se prilagodi stranki. Cena hlač je 40,00 EUR za otroke oziroma  45,00 EUR za odrasle. Ob večji količini je možen popust.

Naročilo na: 041/585-036