ZAHODNA LIGA - HITROST JESENICE

Na jesenicah bo nastopilo 15 Korenjakov

Sobota, 24. januar 2015

Začenja se nova tekmovalna sezona v okviru katere se bo zvrstilo več različnih tekmovanj v športnem plezanju. Mladi še neizkušeni plezalci so poizkusili v hitrostnem plezanju v Jesenicah, ki je bilo organizirano v okviru Zahodne lige (glej razpis v priponki pod več). Za tiste boljše in nekoliko bolj izkušene so organizirana mednarodna tekmovanja v okviru lige IRCC. Prvo tovrstno tekmovanje bo potekalo v Hermagorju, in sicer 14. 2. 2015 - prijavite se lahko sami, brez pomoči društva! Koledar tekmovanj za državno prvenstvo, na katerem tekmujejo najboljši plezalci in celotne Slovenije in na katerega vas lahko prijavi le matično društvo, pa bo znan konec meseca aprila - prva tekma za državno prvenstvo bo načeloma v mesecu maju.

Med tekočim letom se bo zvrstilo tudi več različnih klubskih tekmovanja, ki jih bodo organizirala slovenska plezalna društva in klubi. Namenjena so predvsem druženju in zabavi ter promociji športnega plezanja - na njih ste/smo vedno dobrodošli.

REZULTATI TEKMOVANJA - višje uvršeni člani društva Korenjak

Matevž Margon; 2. mesto ml. cicibani