TEKMOVANJE V BALVANSKEM PLEZANJU

Trening tekma za vse ljubitelje balvanskega plezanja

Nedelja, 10. maj 2020

Na trening tekmo je trenutno prijavljenih 116 tekmovalcev. Trening tekma bo potekala v SOBOTO, 30. 5. 2020. Na plezalni steni bo postavljenih 36 različno težkih balvanov. Označeni bodo s črkami od A do D. Balvani označeni s črko A bodo najlažji. Balvani označeni s črko D pa najtežji. Balvani A bodo vredni 10 točk, balvani B 15 točk, balvani C 20 točk, balvani D 25 točk.

Plezalci bodo tekmovali v treh skupinah, glede na rezultate pa bodo razvrščeni v pet starostnih kategorij. Vsak plezalec bo prejel tekmovalni listič na katerem bo sam označeval balvane, ki mu jih bo uspelo preplezati. Listek bodo ob koncu treninga v svoji skupini oddali organizatorju. Najboljši bo tisti, ki bo zbral največje število točk v svoji kategoriji.

Udeleženci bodo razdeljeni v tri skupine. Prvo se bodo med seboj pomerili mlajši cicibani in cicibanke ter starejši cicibani in cicibanke. Nato mlajši dečki in mlajše deklice. Povsem na koncu pa še starejši dečki in deklice ter kadeti in kadetinje. Vsaka skupina bo za plezanje imela na voljo tri ure. Po koncu tekmovanja bodo lahko s plezanjem nadaljevali, vendar brez tekmovalnega lističa.

URNIK:

10.00 – 13.00     mlajši cicibani in cicibanke ter starejši cicibani in cicibanke

13.00 – 16.00     mlajši dečki in mlajše deklice

16.00 – 19.00     starejši dečki starejše deklice ter kadeti in kadetinje

Plezalna stena za ogrevanje bo nameščena pod velikim šotorom na sredini košarkarskega igrišča, neposredno v športnem parku Log. Gre za povsem novo plezalno steno. Vsak udeleženec bo ob koncu tekmovanja prejel darilo in malico. Najboljši posamezniki v svoji kategorijo pa še dodatno nagrado. Trenerjem bo omogočeno sodelovanje z nasveti v posebej označeni coni. Staršem oziroma spremljevalcem bomo namenili en prostor. Obiskovalcem in gledalcem pa drug prostor.

Postavljalca: Gregor Vezonik in Zan Sudar Lovnjak

Dodatne informacije: info@drustvo-korenjak.si ali 041 504 643 (Lorin)

Prizorišče: Log, Cesta Dolomitskega odreda 4, 1358 Log pri Brezovici

!!!! Pod več, glej seznam prijavljenih !!!!