Plezalni center Korenjak

Plezalna stena je v brezplačno uporabo na voljo skoraj vsem

Četrtek, 29. junij 2017

V društvu smo se "kljub slabim izkušnjam iz preteklih let" ponovno odločili, da plezalno steno, ki se nahaja v športnem parku Log in na kateri je bilo trikrat zapored organizirano tekmovanje za svetovni pokal in desetkrat tekmovanje za državno prvenstvo, ponudimo v BREZPLAČNO UPORABO skoraj vsem ljubiteljem športnega plezanja oziroma tistim, ki imajo ustrezno znanje, so dovolj stari, skrbni in zaupanja vredni. Stena je posejana z več kot 2000 oprimki različnih proizvajalcev, najrazličnejših oblik ter velikosti in je edina plezalna stena na prostem v Sloveniji.

 

S pomočjo podjetja Vovko, d.o.o. smo na vrata namestili elektronsko ključavnico, ki omogoča edintifikacijo oziroma beleženje prihoda in odhoda, kar nam omogoča natančen pregled nad obiskovalci oziroma uporabniki in nam v primeru neprimernega vedenja, uporabe ali povzročanja škode v pomoč pri ustreznem ukrepanju.

 

Za prevzem elektronskega ključa (5,00 EUR) se lahko dogovorite preko telefonske številke; 041 504 - 643 (Lorin). Ob prevzemu ključa boste morali podpisati izjavo in se s potrdilom o plačilu kavcije v višini 50,00 ozoiroma 100,00 EUR  izkazati, da ste opravičeni do brezplačne uporabe plezalne stene in da poznate pravila in način uporabe!

 

Kavcija se v mesecu septembru v celoti povrne, če v mesecu juniju, juliju in avgustu ne pride do zlorabe elektronskega ključka, poškodovanja lastnine društva Korenjak oziroma večnamenskega odra, ki je sestavni del plezalnega centra Korenjak.

 

Glej priponko pod ....VEČ!