PRIČELI SMO S TRENINGI

Vabimo vse, ki bi želeli plezati

Nedelja, 18. september 2016

Športno plezalno društvo Korenjak ponovno odpira svoja vrata. Vadba bo tako kot vsa leta potekala na plezalni steni v športnem parku Log in v gimnastično plezalni dvorani v OŠ Log – Dragomer, kamor se bomo počasi (z mesecem oktobrom) preselili prav vsi. Novost v našem programu so plezalne urice za najmlajše (otroke stare od 3 – 6 let), ki jih je v preteklem šolskem letu obiskovalo dvanajst otrok. Na željo otrok in njihovih staršev bomo s programom nadaljevali.

 

 

 

Vsi člani društva Korenjak, ki so obiskovali organizirano vadbo v preteklem šolskem letu, nadaljujejo svojo vadbo v istih skupinah in ob istih terminih, razen tistih, ki smo jih povabili v skupino začetnikov, nadaljevalcev oziroma tekmovalcev.

 

Z organizirano vadbo smo začeli v ponedeljek, 19. 9. 2016. Začetna, nadaljevalna, tekmovalna in rekreativna skupina začno s treningi na plezalni steni v športnem parku Log, otroci, ki obiskujejo plezalne urice pa začno z vadbo v petek, 30. 9. 2016 ob 17.30, v zadnjem delu velike telovadnice OŠ Log – Dragomer.

 

Vse NOVE ČLANE, ki bi želeli preizkusiti v plezanju pa vabimo, da se oglasijo na enem izmed naših treningov ali pa stopijo z nami v stik preko telefona ali elektronske pošte

 

GLEJ PRIPONKO pod več!