PRENOVA PLEZALNE STENE

Odločili smo se prenoviti plezalno steno

Torek, 2. januar 2018

Večnamenski oder s plezalno steno v športnem parku Log je star že deset let. Na njem se je zvrstilo vrsto imenitnih dogodkov, katerih organizator je bilo vedno Društvo Korenjak. Na plezalni steni je bilo vsako leto organizirano tekmovanje za državno prvenstvo, tri leta zapored je občina Log - Dragomer na njej gostila svetovni pokal v blavanskem plezanju, pod njenimi oprimki je nastopila Siddharta, Alja in Kingstoni!

 

 

Skrb za plezalno steno je od samega začetka prevzelo Športno plezalno društvo Korenjak, ki se je letos odločilo, da steno, ki jo je zob časa že pošteno načel, prenovi.

 

V ta namen je ustanovil delavno skupino, ki je sestavljena iz ožjega kroga članov društva in v kateri so tudi nekateri lokalni podjetniki. Prenova se je začela konec meseca decembra in se bo končala v mesecu marcu. Ker mora društvo finanančna sredstva za prenovo stene zagotoviti samo, poziva sve člane in ostale simpatizerje športnega plezanja, da s prostovoljnimi sredstvi ali nakupom promocijskih izdelkov (majice, ovratni trakovi, časopis,...) ali vstopom v društvo, pomagajo pri prenovi stene.

 

Ovratni trak       5,00 EUR

Majica            10,00 EUR

Članarina        15,00 EUR

Pulover           38,00 EUR

Prispevek

Sponzorstvo