PLEZALNA STENA V ŠPORTNEM PARKU

Odprta za javnost

Nedelja, 7. april 2019

Vse, ki si želite plezati od 8.00 do 22.00, izven časa organiziranih treningov vabimo, da izpolnete pristopno izjavo (glej priponko pod VEČ) in si zagotovite plezalnje na plezalni steni. Vsak uporabnik mora kupiti elektronski ključek, ki ostane aktiven eno leto. Če ob nakupu novega ključka star ključek vrne se mu odšteve 10,00 EUR. Člani društva Korenjak plačajo ključek po društveni ceni tj.: 25,00 EUR in jim ni potrebno plačati varščine. Ostali, ki niso člani, pa morajo za ključek odšteti 50,00 EUR ter plačati še varščino, ki se jim, če v času njihove prisotnosti ni povzročena škoda ali zloraba, meseca novembra vrne.

Prevzem ključka lahko uredite vska ponedeljek ali četrtek med 16.30 in 21.00 uro. S seboj morate prinesti potrdilo o plačanem članstvu/kljukču/varščini.

Elektronski ključek za člane 25,00 EUR
Elektronski ključek za NE/člane 50,00 EUR
Varščina na člane 00,00 EUR
Varščina za NE/člane 50,00 EUR
Članarina v primeru včlanitve v društvo 15,00 EUR

* Ob plačilu uporabnine lahko podpisnik omogoči brezplačno uporabo še dvema prijateljema, ki pa lahko plezata le v času podpisnikove prisotnosti!