Četrta tekma za državno prvenstvo

Tekmovanje v balvanskem plezanju na Logu

Torek, 3. junij 2014

Plezalna stena v občini Log - Dragomer bo ponovno gostila plezalno smetano. Čeprav letos občina ne bo gostila Američanov, Kitajcev, Japoncev, Nemcev, Francozov,.... pa lahko zagotovo rečemo, da bo gostila najboljše plezalce na svetu, saj Slovenski plezalci sodijo med najboljše plezalce sveta. To je pred tremi tedni dokazal Jernej Kruder, ki se je z najboljšim rezultatom uvrstil v finale tekmovanja za svetovni pokal. Minuli vikend pa sta na tekmovanju za mladinski svetovni pokal to potrdila še Janja Garnbret s prvim mestom in Martin Bergant z drugim mestom v težavnostnem plezanju.

Vidimo se v soboto in nedeljo pod steno v športnem parku na Logu, kjer bo potekalo četrto tekmovanje za državno prvenstvo in hkrati prvo tekmovanje za državno prvenstvo v balvanskem plezanju. Na katerem bo tekmovalo tudi štirinajst članov društva Korenjak, ki trenirajo pod taktirko Natalije Gros, Tomaža Ranta in Lorina Mösche, Mateja Margona ter Tilke Novak.

Urnik tekmovanja:

Sobota, 7. junij

09.30 - 13.30    kvalifikacije - člani in članice ter mladinci in mladinke

14.30 - 16.00    kadeti in kadetinje

18.30 - 20.30    finale - člani in članice

Nedelja, 8. junij

12.00 - 15.00   cicibani in cicibanke

16.00 - 18.00   ml. dečki in ml. deklice

19.00 - 20.30   st. dečki in st. deklice

Razpis se nahaja pod več!