Predbožično tekmovanje v Wahahi

Starši, otroci, strici, tete, dedki, babice, inštruktorji, trenerji,...

Torek, 11. december 2012

Tokratno tekmovanje je bilo izjemno v smislu udeležbe mladih Korenjakov, ki so s plezanjem pričeli šele v mesecu septembru - teh je bilo na tekmovanju največ. Veliko zanimanje za tekmovanje so pokazali tudi odrsali, saj se je na tekmovanje za odrsle prijavilo kar 9 mamic in 12 očkov - med njimi tudi nekaj takšnih, ki še niso prevzeli vloge očka ali mamice (Natalija, MIha, Gašper, Nejc....). Poleg tekmovalnega dela tekmovanja velja izpostaviti, družabni del v okviru katerega je potekala pokušina sladkih dobrot iz domače kuhinje, igranje otrok v otroškem kotičku, ter druženje in izmenjava izkušenj med starejšimi in mlajšimi.

Ob koncu tekmovanja je sledila podelitev na kateri so najboljši trije iz vsake kategorije prejeli medalje in praktične nagrade, ki jih je prispevalo podjetje Samsung. Najbolje uvrščena tekmovalca v skupnem seštevku državnega prvenstva v športnem plezanju - Tina in Lan - sta prejela bronasto oziroma srebrno plaketo. Posebno zahvalo - zlato plaketo -  za dosežke s svojimi varovanci pa je prejela tudi Natalija Gros.

Mlajše cicibanke:

Natalija Gros + 5kg

Katja Avanzo

Tadeja Pungerčar

Fotografije in celotne rezultate lahko najdete pod več!