Koledar tekmovanj in treningov izven telovadnice

Nedelja, 13. januar 2013

Končno smo dobili potrjene vse termine tekmovanj zahodne lige in tekmovanj IRCC lige. Termine smo upoštevali pri načrtovanju treningov za "izbrane-perspektivne" nadaljevalce in tekmovalce in tako dobili koledar s pomočjo katerega bomo opravil s prvo polovico leta 2013. Tekmovanja v okviru zahodne lige so namenjena vsem, ki se s tekmovanjem šele spoznavajo in se niso uvrščali med prvih deset na tekmovanjih v okviru državnega prvenstva. Tekmovanja v okviru lige IRCC pa so namenjena vsem, ki so lansko leto tekmovali na tekmovanjih za državno prvenstvo in si želijo poizkusiti tekmovati na mednarodnih tekmovanjih. Treningi zunaj oziroma v dvorani so namenjeni plezalcem, ki jih izberejo trenerji oziroma tistim, ki sodijo med boljše in perspektivnejše.

Vsa tekmovanja in treningi, ki so vpisani v koledar in so dodatno plačljiva. Stroške realizacije udeležbe tekmovanj oziroma treningov si razdelijo udeleženci, deloma (30%) pa jih subvencionira društvo.

Koledar najdete v priponki pod več....