KRANJSKA KLAJMBING

Dobrodelna prireditev z glasbenim nastopom Alye

Sreda, 8. oktober 2014

Vse ljubitelje športnega plezanja vabimo na dobrodelno prireditev v pomoč Društvu staršev otrok z rakom Jonatan Prijatelj. Prireditev bosta sestavljala tekmovanje v balvanskem plezanju in glasbeni nastop pevke Alye. Prireditev bo 6. decembra 2014 od 13.00 ure dalje v športnem parku Log. V okviru prireditve se bodo zvrstile različne ročne delavnice, med katerimi velja izpostaviti izdelovanje vo-do lutk, ustvarjanje angelčkov, poslikavo obraza in manikuro nohtov. Prostovoljne prispevke boste lahko darovali na prireditvi ali nakazali na tekoči račun društva Jonatan Prijatelj.

 

 

Urnik prireditve:

 

13.00 - 16.00 tekmovanje v balvanskem plezanju - kvalifikacije

14.00 - 17.00 ustvarjalne delavnice

16.30 - 17.00 glasbeni nastop 3SOMS - predskupina

17.00 - 19.00 glasbeni nastop Alya s skupino

20.00 - 22.00 tekmovanje v balvanskem plezanju - finale

 

Tekmovanje v balvanskem plezanju je brezplačno. Tekmovanje bo organizirano za otroke stare med 7 in 14 let (kategorije; U8 - U14). V kvalifikacijah se bodo vsi skupaj pomerili več kot 30 balvanih. V večerno finalno tekmovanje se bo uvrstilo pet najboljših - dečkov in deklic - iz vsakega kategorije. 

 

Vsi obiskovalci bodo prejeli brezplačen bon za kranjsko klobaso ali ričet. Sladkosnedi se bodo lahko posladkali s palačinkami, ljubitelji zdrave hrane pa s sveže pripravljenimi smoothiji. Vsi tekmovalci, ki se bodo uvrstili v finalni del tekmovanja bodo prejeli praktične nagrade. Najboljši v svoji kategoriji pa denarne nagrade - darilni bon.