KORENJAK SPEED MASTER

Tekmovanje v hitrostnem balvanskem plezanju

Petek, 25. september 2015

V soboto, 26. 9. 2015 se bo v športnem parku Log izvedlo eksluzivno tekmovanje v hitrostnem balvanskem plezanju za otroke stare od 6 do 15 let! Tekmovalci se bodo med seboj pomerili v treh starostnih kategorijah. Vsakemu tekmovalcu, ki se bo povzpel na zmagovalne stopničke bomo podarili visokokvalitetno plezalno vrv Beal Magnet 70m/9.8mm!  Vse tekmovalce bomo pogostili z toplim obrokom in mu v spomin izročili unikatno tekmovalno majico! Ob zvočnem signalu se bosta dva naključno izbrana tekmovalca in iste kategorije med seboj pomerila v plezanju na čas. Na znak, bosta začela - vsak iz voje strani - s plezanjem proti sredini plezalne stene, kjer ju bo čakalo elektronsko stikalo, s katerim bosta ustavila svoj čas. Po končanem plezanju bosta strani zamenjala in se ponovno med seboj pomerila. Tekmovanje bo sestavljeno iz treh tekmovalnih krogov. Zmagal bo tekmovalec z najnižjim seštevkom časov iz vseh treh tekmovalnih krogov skupaj.

Kraj: Športni park Log.

Prijave: Na prizorišču, eno uro pred tekmovanjem.

Kategorije:

- cicibani in cicibani (2007, 2006, 2005, 2004)

- ml. deklice in ml. dečki (2003, 2002)

- st. deklice in st. dečki (2001 in 2000)

Začetek tekmovanja: 14.00.

Konec tekmovanja: 21.00.