Dobrodelna prireditev - KRANJSKA KLAJMBING

Za starše otrok z rakom

Sreda, 12. november 2014

Društvo Korenjak vabi na DOBRODELNO PRIREDITEV, ki bo 6. decembra v športnem parku Log. V okviru prireditve se bo odvilo tekmovanje v plezanju, glasbeni koncert, srečelo in različne delavnice za otroke. Prireditev bo povsem dobrodelnega značaja. Tekmovanja v balvanskem plezanju se bodo lahko brezplačno udeležili vsi, ki poznajo osnovna pravila balvanskega plezanja. Vstop na koncert Alye bo prost. Delavnice za otroke, ki jih bodo organizirali člani društva Korenjak, bodo v duhu prostovoljnih prispevkov. Ves izkupiček pa bo namenjen za pomoč društvu staršev otrok z rakom

 

Člani Športno plezalnega društva Korenjak menijo, da lahko s tako  pestrim programom zberejo plezalce iz vse Slovenije in prebivalcem občine Log - Dragomer ponudijo prireditev, na kateri jim bo prijetno in kjer se bodo lahko družili, ne glede na svoja prepričanja – prijateljsko ter v duhu dobrodelnosti in pomoči tistim, ki pomoč potrebujejo. Pred začetkom Alyinega koncerta se bo v vlogi predskupine predstavila glasbena skupina 3soms. Glasbeni koncert Alye bo na večnamenskem odru pred plezalno steno, poslušalcem in gledalcem pa bo namenjen večji šotor, ki jih bo varoval pred morebitnimi decembrskimi snežinkami.


Poleg že omenjenega večjega šotora bo na prireditvenem prostoru nameščenih tudi več manjših šotorov, v katerih bodo delavnice za otroke, gostinska ponudba, srečelov in garderobe za tekmovalce. Ob brezplačni kranjski klobasi ali ričetu se bodo lahko obiskovalci za plačilo posladkali s sveže ocvrtimi miškami, se pogreli ob čaju in kuhanem vinu ali pa si grlo osvežili s kozarcem piva, za kar bo poskrbelo osebje Gostilne pri Kranjcu. Za ljubitelje ekoloških živil ter zdravega in aktivnega načina življenja pa nekaj drugega: na prireditvi bo svoje izdelke predstavilo podjetje Ekolife, ki je tudi sponzor prireditve. Na njihovi stojnici bo mogoče pokusiti sveže pripravljene smutije, čokoladne zvitke in naravne pudinge ter superživila in tudi nekatere  kozmetične pripravke in higienske pripomočke, izdelane iz naravnih sestavin.

Športno plezalno društvo Korenjak se je že večkrat izkazalo kot izvrsten organizator raznovrstnih prireditev in v občini Log - Dragomer deluje že več kot petnajst let. Tokrat so se odločili, da prebivalcem občine Log - Dragomer in krajanom sosednjih občin na Miklavževo soboto ponudijo nepozabno dobrodelno prireditev. Vabljeni na dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

 

Uradno vabilo je v priponki pod več!